El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesgorini
Articles
Comentaris

A Lleida, entre el carrer Comtes d’Urgell i l’Avinguda Prat de la Riba, hi ha una plaça molt gran. No sé si se’n pot arribar a dir plaça perquè, més aviat, és una superfície coberta d’asfalt de la mida de dos camps de futbol en què el dissabte s’hi fa mercat. La resta de la setmana es converteix en un aparcament de cotxes més o menys organitzat.

Al bell mig d’una terra que sembla que ningú no ha volgut hi ha una petita edificació de planta rectangular. Diria que fa uns trenta metres quadrats de superfície, uns sis metres d’alçada i que, la coberta, està coronada amb teules planes. M’expliquen que havia estat la caseta d’enclavaments del Recorrido, com si diguéssim, una peça important de l’antiga estació de mercaderies de Lleida.

A mi m’ha semblat, només, un objecte fora de context que no explica res del seu temps, ni de la funció que va fer. Definitivament, he tingut la sensació de trobar-me al davant de la materialització d’un missatge del Twitter.