Cuina Salvatge
Ingredients silvestres del camp al plat
Vés al contingut
Pàgina d'inici
Quant a mi
←
Amanida de maduixetes, recuit i aire de tarongina
Magret d’ànec amb gínjols
→
Amanida de crèixens, salmó i fruites a l’aroma de menta
Publicat el
5 agost 2011
per
Iolanda Bustos
Més flors, herbes i fruits silvestres a
www.iolandabustos.com
[Youtube]oQbyRC1OoBY[/Youtube]
Aquesta entrada s'ha publicat dins de
General
i etiquetada amb
blog
,
bustos
,
calèndula
,
creixens
,
cuina
,
flors
,
girona
,
iolanda
,
receptes
,
salmo
,
salvatge
,
silvestre
. Afegiu a les adreces d'interès l'
enllaç permanent
.
←
Amanida de maduixetes, recuit i aire de tarongina
Magret d’ànec amb gínjols
→
Entrades recents
Suprema de lluç amb salsa de tarongina
Fulles de borraina cruixents, farcides de bacallà i mel
Espatlla de xai amb aranyons
Magret d’ànec amb gínjols
Amanida de crèixens, salmó i fruites a l’aroma de menta
Blogroll
Beuflor
Restaurant La Calèndula
Web oficial Iolanda Bustos