Una proposta de regal per aquests reis: Garbo l’espia ara en DVD

Suposo que recordareu, si més no els que segui l’activitat cinematogràfica, un documental que a finals del 2009 principis del 2010, es va “colar” a les cartelleres dels nostres cinemes i fent molt poc soroll s’hi va quedar durant algunes setmanes. El documental en qüestió era Garbo, l’espia. L’home que va salvar el món, de l’incansable productor, guionista i director gironí Edmon Roch.

Garbo torna a ser notícia aquests dies perquè recentment ha estat editada en dvd en un cofre que inclou dos discos, l’un amb la pel·lícula i l’altre amb molt del material inèdit que no es va poder veure en les sales i que va ser descartat en el muntatge definitiu del documental. Recordeu que la pel·lícula va guanyar el premi Goya al millor documental i els Gaudí al millor guió i al millor documental.

El film d’Edmon Roch, és doncs una petita perla d’aquelles que sorgeixen molt de tant en tant i que val la pena donar a conèixer, no només per la qualitat artística de la pel·lícula sinó per la transcendència i la originalitat de la història que explica, la història d’un espia català que va enganyar els nazis i en conseqüència va salvar el món.

Si no sabeu què regalar aquests reis, aquesta creiem que és una bona proposta. Aquí en teniu el tràiler.

[youtube]CWZgrcjPGhk[/youtube]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actualitat Cinematogràfica, Cinema i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.