El Corte Inglés a la demarcació!

Ho haig de confessar. Jo també he anat al El Corte Inglés. Per als que no visquin al Camp de Tarragona, potser no saben que que des de fa un temps alguns dels que viuen per aquestes terres, anaven molt esbolotats amb la propera inauguració del primer centre comercial de la cadena a la demarcació. S’ha viscut com un vertader aconteixement. El divendres 8 d’octubre vaig llegir a la premsa local que 38.000 persones van visitar el centre, i que algunes d’elles havien fet cua dues hores abans que s’obrís. Personalment, ho trobo una mica exagerat, però és clar que cadascú és completament lliure de fer el que vulgui. Al dia següent, jo passejava pel centre de Reus, i els carrers estaven tan atapaïts com sempre, no es notava tot l’enrenou que estava vivint la ciutat veïna. Només desitjo que el comerç local no es vegi massa afectat, desig una mica il·lús, ho sé…

Quant a Paula Cuenca

Jove reusenca filla d'aragonesos, llicenciada en Medicina amb aspiracions periodístiques, muntanya abans que mar, blau o verd? blau o verd?, ...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.