El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Take Shelter

Fantàstica, claustrofòbica, incòmoda, tendra, sensible, sensacional. Només alguns dels adjectius que em vénen al cap després de veure  Take Shelter (2011, jeff Nichols), una corprenedora història d’un home i la seva família que davant una situació inquietant lluiten per sortir-se’n.

Espectacular la interpretació de Michael Shannon (Revolutionary road). Un actor que aconsegueix ell sol captar tota la atenció d’aquest film que us podrà agradar més o menys, però que segur que no us deixarà pas indiferents.

I no dic res més per aquells que no hàgiu vist la pel·lícula. Precisament per gaudir-ne millor, és molt recomanable veure-la sense haver-ne llegit res, sense saber-ne quin és l’argument i deixar-se embolcallar per la densa atmòsfera que aconsegueix Jeff Nichols durant els 120 minuts del metratge.

Què és més real, els nostres somnis, les nostres sensacions o allò que la resta de gent diu o considera cert ?