El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

ColdFact

 

Em pregunto, com pot ser que una música tant bona no ens hagi arribat fins ara. Em pregunto, com sembla que continuïn triomfant els diners sobre el talent. Em pregunto, com hi ha gent amb un talent tant gran i generós com Rodríguez. Em pregunto, com malgrat les dificultats hi ha gent que sap mantenir i no renunciar als seus somnis durant tota una vida. (I wonder. Sixto Rodríguez)

Després de veure un grandíssim documental com Searching for Sugar man, et donen ganes de còrrer a cercar aquell oblidat tocadiscs i els vells vinils per empeltar-te de la música dels anys 70. La increïble història de Sixto Rodríguez demostra que només els diners es poden tornar petits. Els somnis i els valors sempre hi són. Passin 30 o 40 anys, sigui a prop de casa o a l’altra punta de món, el talent sempre és reconegut i floreix novament. Els sentiments i l’esperit humà que trobem en les bones cançons, sempre perviu, ens depassa.

No deixeu escapar aquesta cerca de l’home de sucre. És més que un biopic sobre una estrella del rock. És un document que parla d’una manera d’entendre la vida que esperem no mori mai !

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=UAYCxT418RA’]