Tast 10 Setembre 2007
11 setembre 2007 per Dani Coll
Un altre agradable sopar amb amics i un nou tast de vins :
Ropiteau 2001.
Apellation Chassagne-Montrachet. Borgougne.100% Chardonnay. Recollida raïm a mà. 12 mesos bota roure francès.
Un Chardonnay molt subtil. Aromes de pera confitada i fumats. Subtil i sedòs en boca, no massa llarg. Més refinat i més matisat que d’altres chardonnays del nostre país que es noten de gust més robust.
Les Terrasses 2002.
D.O. Priorat. Álvaro Palacios.
50% Garnatxa, 40% Carinyena, 10% Cabernet Sauvignon.
Cacau i records de vainilla. Compota de fruits vermells. Intens en boca. Molt bó.
Finca Furot Reserva 2001.
D.O. Empordà. Vinyes de Vilamaniscle.
100% Carinyena.
Intensa vainilla torrada i fruita dolça. Un vi peculiar, molt particular. Dolceja. Sorprenentment un mica més potent de gust que el del Priorat.
Els heu tastat ? Què us semblen ?