Relleu a la xarxa Onion

El passat dijous 16 de Desembre es va fer la reunió de junta de la Xarxa Onion on es va produir un relleu als òrgans de govern. En concret, el nou President serà el Joan Matarin, acompanyat del Francesc Vigo com a Tresorer i el Jordi Puigdellívol com a Secretari. La resta de la Junta (Vocals) seran el Josep Alberti, l’Ariadna Albareda, el Pere Manent, el Joan Pere Sánchez i jo mateix.

La Xarxa Onion va nèixer com a Associació Privada sense ànim de lucre el Novembre del 2009, després de més de dos anys de feina de petits i mitjans empresaris locals impulsada per Promoció Econòmica de Sabadell (Vapor Llonch). L’objectiu essencial és fomentar la cooperació entre empreses a través d’actes de networking i esdeveniments per a compartir experiència i generar la confiança necessària per a emprendre plegats.

Durant aquest primer any de vida com a Associació, hem consolidat les activitats que s’havien fet anteriorment i hem creat un grup estable de membres més enllà dels quaranta, de tot tipus d’activitat i estadi empresarial. Dinem plegats el segon dijous de cada mes (el proper serà el 13 de Gener de 2011), i això serveix perquè es consolidin les relacions que permeten assolir fites més ambicioses al teixit empresarial. Hi ha un bon grapat d’exemples que han sorgit d’aquests esdeveniments!

De forma modesta, crec que hem pogut contribuir amb el nostre esforç i ganes a que els emprenedors de Sabadell i rodalies tinguin un espai per crèixer com a persones i com a empresaris. Ara toca consolidar Onion encara més amb nous projectes i un nou lideratge.

Estic molt content de la tasca que hem fet tot l’equip. Personalment, he pogut aprendre molt tant d’emprenedors consolidats que ens han visitat o amb qui hem fet esdeveniments a fora, p.ex. a Mataró, com dels propis emprenedors de la xarxa, a través de les seves experiències, alegries o problemes que hem compartit durant aquest temps. Tot això només fa que permetre’t crèixer i seguir formant-te. Sense les Ariadnes, el David, l’Àlex, el Pere, els Francescs, el Josep, el Jordi, els Juans, els Joans, l’Albert, etc, i tots aquells que ens han acompanyat a les activitats, la xarxa Onion no seria el que és.

Des de la constitució de l’Associació tenia molt clar que una activitat que fem en el temps lliure, si es pot dir que els emprenedors en tenim, només té sentit si hi ha una bona divisió de la feina i els càrrecs només tenen vigència anual. Cada any és bo que hi hagi evolució en les idees i les execucions, hem de reinventar-nos de forma contínua per arribar a l’excel·lència. Crec que hem pogut trobar el millor candidat per portar Onion a un estadi superior, un empresari d’èxit consolidat, el Joan, amb idees molt ambicioses que ha agafat ja el testimoni amb molta energia i passió, com no pot ser d’una altra manera.

Gràcies a tots, i molt bones Festes, que el 2011 sigui un any ple d’èxits.

Diego Bartolomé – Xarxa Onion

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.