El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

La capseta blava

Tot repassant algunes de les pel.lícules que més m’han agradat, he tornat a trobar-me amb la capseta blava de Mulholland Drive.

El Lynch sempre sorpren per la gran quantitat de símbols que inclou a les seves pel.lícules (orelles escapçades, nans que ballen, tallagespes,…) per fer-nos participar del seu món oníric on realitat i il.lusió es confonen a parts iguals amb el bé i el mal.

Mulholland Drive no decep en un segon visionat. Hi ha tants matisos i tants punts que poden ser interpretats de diferents maneres que admet les relectures que ens vinguin de gust. D’altra banda (perquè ens hem d’enganyar…) la morbositat i erotisme que aporten la Naomi Watts i la Laura Harring al film són també un valor afegit.

Els que l’hàgiu vist, per què no afegiu un comentari explicant quina és la vostra interpretació ?

Per cert, ja fa un temps que corre per la xarxa que aviat (a finals del 2006 o principis del 2007) es publicarà en DVD una nova edició especial de la coneguda sèrie Twin Peaks a casa nostra. Podrem esperar per tornar a preguntar-nos per la Laura Palmer ?