El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Aquest passat 7 de maig, convidat pel Gonzalo Herrero que dirigeix el Restaurant Numun (H. AC Palau de Bellavista), vaig tenir la sort de poder assistir al tast de vins dins la II Primavera dels Vins organitzada per Vins Bosch.

Amb els seus savis consells i els de l’amic Carles Ovide, vam descobrir i gaudir de molts vins. Alguns molt bons i coneguts com : Gneis 2002, IO 2002, Mas Igneus FA 206, Izadi Expresión, Pleret, Baboix, Buil.. i d’altres de nous (almenys per a mi).

Sobretot ens van sorprende els Ribera del Duero de Figuero. Especialment el roble de 4 mesos en barrica i el Figuero Noble, el més alt de gama.

Dins els blancs, vaig descobrir la varietat Víogníer de Venta d’Aubert. Una meravella.

Molt bons els dos vins blancs: tant el Viognier, més jove i sense criança, com el Venta d’Aubert més complexe que l’anterior i amb 3 mesos de barrica. Em va sorprendre el seus aromes de fruita (pera, préssec) i la seva frescor.

Aquests vins són de la zona de Terol, al Bajo Aragón i, tot i no tenir una D.O. específica són de qualitat reconeguda pels aficionats al vi.

Gràcies Gonzalo, i gràcies Carles (srta).