El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Des que em vaig assebentar que el Wong Kar Wai estrena pel.lícula amb la Norah Jones, que tinc ganes de veure si el director de Hong Kong aconsegueix treure el màxim profit de la profunda veu de la cantant americana. Experiències com la de la Bjork amb Lars Von Trier a Dancer in the dark em fan esperar el millor.

També és remarcable la presència de Jude Law : un d’aquells actors que crec aconsegueixen el difícil equilibri – moltes vegades impossible – entre ser un bon actor i ser una icona sexual. Recordo la seva bona actuació a The Talented Mr. Ripley.

Segons he pogut llegir, My blueberry nights és basada en un curtmetratge del propi Kar Wai que havia de formar part de In the mood for love, però li va agradar tant la història que va esdevenir un llarg per si sola.

A veure què serà… ! ?

* Presentació de My blueberry nights a Cannes.
* Escolteu la Norah Jones : val la pena