El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Acostumat a veure la majoria de pel.lícules de gènere dramàtic, va bé de tant en tant prendre’s un refresc i somriure a la part més bonica de la vida !

No sovintejo el cinema romàntic i la comèdia lleugera. Segurament perquè són freqüents les cintes de qualitat molt justeta i amb guions poc interessants. No és pas el cas de Manuale d’amore, una de les darreres comèdies d’èxit a Itàlia i que explica de manera còmica i refrescant les diferents fases de l’amor : enamorament, crisi, infidelitat i abandonament.

Els actors i actrius, sense fer grans interpretacions, fan tots dignament el seu paper. En destacaria la Margherita Buy que, encara que segurament sóc poc objectiu…(els seus ulls en tenen la culpa), aconsegueix transmetre perfectament la crisi de parella que està visquent. (No us perdeu la seva fantàstica interpretació a El Hada ignorante del director turc Ferzan Ozpetek)

Combinant una banda sonora interessant i uns exteriors bonics a Roma i voltants, Giovanni Veronesi aconsegueix una cinta molt fresca i divertida. Deliciosa.

No us la perdeu els cor-ferits !