El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

La núvia síria

Quan l’absurditat dels prejudicis polítics o religiosos ens oprimeixen i ens encadenen, no hi ha altra sortida que ser valents i tenir el suficient coratge per tirar endavant i intentar canviar les coses. És sempre difícil, mai no ha estat senzill no seguir les regles establertes, però és l’única forma de conquerir llibertats.

És aquesta la idea que he trobat a The Syrian Bride, una molt bona pel.lícula de l’israelita Eran Riklis i que em va recomanar el meu amic Vicens (podeu llegir la seva encertada opinió a La formiga).

A banda de la magnífica explicació social i ètnica de la societat drusa al Golan, el que més m’ha agradat és el final. Una manera molt subtil d’acabar i que resumeix la intenció de tota la pel.lícula en només un parell de plans.

Una pel.lícula molt recomanable.