El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Buenafuente

Hi ha gent que sembla haver nascut per fer la feina que fa. Són gent que ja els ho pots posar difícil que ells sempre se’n surten, i a més, de la millor manera possible, sense baixar l’alt nivell de qualitat assolit des del primer dia. Són gent que tenen unes qualitats úniques, intransferibles, un do. Potser és això el que se’n diu tenir talent..

Per mi, una d’aquestes persones és l’Andreu Buenafuente.

Quan fa un temps l’Andreu Buenafuente es va passar a les cadenes d’àmbit nacional i això suposava fer els seus shows en castellà, vaig pensar que es perdia un valor, que el seu humor irònic i intel.ligent no s’adaptaria als gustos espanyols ni que ell seria capaç de trobar els mateixos mecanismes imaginatius del llenguatge que havien triomfat aquí. M’alegro d’haver-me equivocat de ple.

I és que, si seguiu un dels seus programes diaris (si no voleu perdre les nits, millor per la web a www.buenafuente.tv), us adonareu que lluny de decebre, l’Andreu segueix fent el millor show d’entreteniment que es pot veure a les televisions. Envoltat de grans valors – com el genial Berto – que va traient de la seva factoria El Terrat, segueix divertint i innovant cada dia. Fent que la crítica en clau d’humor dels fets diaris aconsegueixin ser més interessants que els mateixos fets. Qui si no podia pensar en el fenomen chickichicki ?

Gràcies Buenafuente per fer-nos somriure cada dia.