El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Cashback


Què és el que faríeu si poguéssiu aturar el temps a voluntat ?

No aprofitaríeu per congelar el temps en aquells moments més bells que a vegades passen massa ràpid ?. Gaudir d’una mirada, d’una olor o de la carícia més tendra, sovint instants efímers i fugissers no es perdrien per sempre sense haver-ne pogut copsar tota la seva essència.

En Ben, el protagonista de Cashback, un estudiant d’art, té aquest do. Persegueix el somni de la bellesa femenina, intentant captar allò més bell, col.leccionant moments, instants breus i a la vegada ubicats a llocs tan quotidians com en un supermercat. De fet, la seva mateixa vida és una recerca constant de la bellesa i l’amor que se li ha escapat, precisament per no haver estat capaç de retenir el moment.

És aquesta una pel.lícula plena d’efectes visuals que criden l’atenció, de diàlegs força ben aconseguits i amb un guió que, si no fos perquè cap al final cau en el tòpic de comèdia romàntica (noi coneix noia, noi perd noia, noi recupera noia), seria també força original.

Es nota la mà d’un director (Sean Ellis) que en la seva primera pel.lícula se li noten els seus orígens de fotògraf a l’hora de seleccionar els plans, l’èmfasi en la captació dels detalls,…

Una bona pel.lícula i que presagia bons treballs futurs.

Altres enllaços : web oficial