El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

De latir mi corazón se ha parado. Un altre film on la música és el component redemptor de la vida dels seus personatges.

Una bona pel.lícula on la sensibilitat necessària per a la interpretació pot capgirar l’actitud d’una persona envers la vida. Un clar exemple de com un amoral i detestable noi dedicat a les més baixes activitats especulatives immobiliàries, pot aconseguir redimir-se i reorientar el seu destí gràcies a Bach.

El més destacable d’aquest film francès presentat a la Berlinale del 2005, és el seu actor protagonista Romain Duris. Fa una interpretació molt bona i matisada, aconseguint transmetre la dualitat violenta i alhora sensible del seu personatge.

El guió m’ha recordat molt Quatre minuts i El silenci abans de Bach totes dues comentades aquí al SensePresses fa pocs dies, i també amb la música com a eix de les seves històries.

Recomanable.