El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Caramel

Darrera aquest Caramel que ens arriba del Líban de la mà de Nadine Labaki, no només us quedarà el sabor dolç i fresc d’una llaminadura. També hi trobareu notes amargues d’unes dones que comparteixen els seus problemes de parella, de religió i de prejudici social al voltant de pintes i assecadors de la seva perruqueria de Beirut.

Una visió actualitzada i certament nostàlgica de la societat libanesa que, com d’altres pel.lícules foranes, ens confirma novament que els problemes i joies de les persones són universals, sigui on sigui on visquin les seves vides.

Nadine Labaki, a banda d’una correcte interpretació i tenir una mirada preciosa, ha escrit i dirigit una bona pel.lícula. Fresca, amable i ben feta.

Molt recomanable.