El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Terra

És temps d’estiu i de vacances. Temps per passar a l’aire lliure amb la família i de viatjar i fer excursions. Però també és temps de descansar. De no fer res. De trencar el ritme i aprofitar per badar i pensar en qui som i d’on venim.

Una bona manera de fer-ho és prenent consciència d’on vivim i veure Terra, un documental de la BBC sobre el nostre planeta i que es va projectar fora de concurs al Festival de Cinema de San Sebastián. Amb una fotografia espectacular, ens proposa al llarg dels dotze mesos d’un any, recordar com compartim la natura amb els diferents éssers vius del planeta blau. Des de l’àrtic fins a la sabana, travessant deserts i oceans, la vida s’obre pas a tot arreu.

Nosaltres amb l’Aida i en Nil, els nostres fills, ho hem gaudit d’allò més. Us ho recomanem !