El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Into the wild

Qui no ha sentit mai el desig de trencar amb tot i viure lliure, aïllat del món, lluny de les cadenes socials que sovint ens autoimposem i gaudint de l’essència de la natura ?

Durant dos anys, Chris McCandless, un jove americà d’una família benestant, fugint dels seus conflictes familiars, decideix deixar-ho tot i iniciar un viatge – tant interior com físic – per retrobar-se i descobrir el seu lloc al món. El seu serà un camí ple d’experiències que, malgrat el curt espai de temps, el faran créixer i donar sentit a la seva existència.

Sean Penn, un actor a qui admiro, dirigeix Dins la natura (Into the wild, 2007), una interpretació de la biografia i dels sentiments del peculiar jove, i que aprofita com a excusa per fer-nos reflexionar sobre la nostra manera de viure.

Un film recomanable per obrir els nostres caps i recordar que no només les relacions humanes són importants per viure, i que la natura hauria de ser una part més important a les nostres vides.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather