El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris
“Porta sempre una navalla i un cordill a la butxaca, no se sap mai quan et poden fer falta i salvar-te la vida”

Per a un servidor enamorat del cinema i que escriu un bloc anomenat SensePresses, una pel.lícula com Conversacions amb el meu jardiner (2006) és un regal del cel. La recerca de l’autenticitat i el gust per les coses petites però importants a la vida que desprèn aquest bonic film francès de Jean Becker, és tot un present.

Qui no ha estat mai en una situació semblant a la que es troba en DelPinzell ? Amb gent suposadament sofisticada que valoren únicament la superficialitat de les coses i passen per la vida sense aprofundir en res, sense ésser realment feliços ni fer-ne sentir als altres.

És cert que no sempre tenim la sort de tenir a mà a un personatge com en DelJardí però, si hi pensem, segur que tots en coneixem un o altre que ens fa recordar quines són les coses realment substancials a les nostres vides.

No deixeu passar aquest entranyable film francès. Buit d’artifici però ple de vida.