El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

A la vall d'Elah

És difícil ser un David i sortir sempre victoriòs contra tants Goliaths. Primer, i més complicat, superar les nostres pors, per tot seguit ser capaços de superar els nostres reptes i finalment, tenir prou coratge per assumir-ne les conseqüències.

A la vall d’Elah, un pare i una policia han de fer de Davids per superar els seus propis Goliaths. L’una per vèncer la seva inseguretat en un entorn advers, hostil on només pot comptar amb les seves pròpies forces. L’altre, dur i acostumat a lluitar, aquest cop contra el mateix sistema, acabarà descobrint un fill que tenia més lluny del que ell creia i també es retrobarà a si mateix.

Aquesta pel.lícula del 2007 vaig deixar-la passar immerescudament. És un bon film, on Lee Jones i Charlize Theron fan interpretacions molt correctes i creïbles. El primer, cada cop em fa pensar més en Clint Eastwood, un altre que pel.lícula rera pel.lícula es va superant. La bella Theron és una bona actriu, però en alguns papers (com és el cas d’aquest) pateix el curiós handicap de ser massa bonica pel personatge que caracteritza (què hi farem, no es pot tenir tot !).

Un bon film que val la pena veure. Això sí, pot deixar-vos el cor una mica encongit.