El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Prou !

És lema d’aquest bloc servir per prendre’s les coses amb calma, però aquests dies no puc fer més que demanar el contrari.

Prou !! i ara mateix !!

Estic força sorprés de la passivitat internacional davant l’agressió oportunista i injusta que està protagonitzant Israel a la franja de Gaza qui, amb l’excusa de lluitar contra els terroristes de Hamas, està infligint gran dolor a la nació palestina.

Valgui la meva denúncia des d’aquest bloc de cinema de la manera que li correspon : recordant dues pel.lícules que veuen el conflicte israeliano-palestí des dels dos costats : Caminar damunt les aigües (Eytan Fox, 2004) i Paradise Now (Hany Abu-Assad, 2005) i que sembla que molts hagin oblidat.

(Us recomano també llegir el post de Zel al seu blog Ara mateix qui ho explica millor que no pas jo)