El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Benvinguts al nord

La millor manera d’explicar als altres el que ens passa és fent-ne broma. Sempre he trobat que rient-nos de nosaltres mateixos, dels nostres problemes, és la millor manera per començar a resoldre’ls.

A Bienvenue chez les ch’its (2008), el Danny Boon, amb aquesta divertida comèdia, ens proposa una reflexió sobre totes aquelles persones que es deixen portar pels tòpics i clixés socials que els permeten fer de les seves vides un entorn més simple per sentir-se més segurs i sovint superar els seus complexes.

De segur que tots els que veieu aquest divertit film francès, estareu d’acord en que us heu trobat algun cop en una situació semblant a la que viuen els dos protagonistes, tan en el paper de seguidor com de víctima dels tòpics que ens intenten uniformitzar pel lloc on vivim. La manera com ho resolen en Phillipe i l’Antoine és la millor i a més, la més divertida.

No us la perdeu. No us enfadeu amb els vostres Phillipes, ans el contrari : feu-los l’ullet !