El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Wonderful town

Les ferides es poden curar amb el temps, però algunes deixen cicatrius que són difícils d’oblidar. Sempre hi queden presents, recordant-nos el fet que ens va causar tant dolor, no deixant-nos girar pàgina i tornar a recuperar la felicitat perduda.

A Wonderful Town, una exquisida i poc coneguda pel.lícula thailandesa del 2007, Aditya Assarat, la seva directora i guionista ens n’ofereix una mostra. Les ferides dels personatges sofertes per les difícils relacions familiars, es barregen amb les causades per la tragedia del tsunami, tot deixant-los una profunda emprenta en el seu caràcter, incapacitant-los per tornar a gaudir de la vida i submergint-los en un mar de rancúnia i pessimisme. Només el pas del temps i la recuperació de la il.lusió col.lectiva els permetrà retrobar la felicitat.

El més destacable del film és aquest subtil retrat dels sentiments dels seus protagonistes i d’un paisatge que, encara devastat, comença a donar signes de recuperació ajudant a despertar novament un país, reactivant les consciències dels seus habitants

Sense ser una obra mestra, és un bon film per veure amb calma i gaudir d’una altra manera de veure les coses.