El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

No ho pot evitar. És que és bó.

Ahir la ceremònia dels Goya 2010 va ser de les millors dels darrers anys i segurament serà una de les més recordades, i és que tot hi va ajudar. L’Andreu Buenafuente amb un format sense interrupcions publicitàries, amb el seu personal sentit de l’humor i manera de fer va aconseguir mantenir un ritme de novetat i entreteniment constant, evitant caure en el tedi inherent dels clàssics lliuraments de premis. L’aparició de la genial Rosa Maria Sardà juntament amb la sorpresa final de l’assistència de Pedro Almodóvar, van acabar d’arrodonir la nit on Celda 211 va triomfar, Ágora va rebre únicament premis tècnics i Tres dies amb la família i Garbo van recollir uns merescuts premis al cinema català.

Tinc clar que si existís el Goya al millor showman aquest hauria estat per l’Andreu sense discussió. Si us plau, que algú enviï un SMS al Billy Cristal per dir-li que existeix el seu alter ego català.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather