El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

FemCurt 2010

El festival FemCurt celebra aquest any la seva tercera edició convertint-se any darrrera any en un referent en els festivals cinematogràfics nacionals d’àmbit social.

FemCurt 10 se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de novembre a la població gironina de Banyoles. Consta de tres categories: Millor curtmetratge de ficció, premiat amb 2500 euros, Millor curtmetratge reportatge, premiat amb 2000 euros i Millor Curtmetratge català, premiat amb 700 euros. A més, a aquests tres guardons se li ha de sumar el Premi del Públic, dotat amb 750 euros. En l’edició de l’any passat, l’organització va rebre, a més de curtmetratges catalans, candidatures de tota Espanya i de països com Mèxic.

FemCurt 10 està organitzat per l’entitat socio-cultural Irregolare, una associació que fomenta valors a favor d’actituds no discriminatòries per raons de sexe, origen o edat. Irregolare aposta per la cultura com a mitjà d’expressió que permet aproximar-nos a la sensibilitat i realitat social de la societat actual.

El procés d’inscripció d’obres ja és obert per a tots aquells creadors que hagin realitzat un curtmetratge d’àmbit social entre gener de 2008 i el tancament d’aquesta convocatòria, 30 de setembre de 2010. Podeu consultar les bases del festival i el resultat de les anteriors edicions a la web de l’associació : www.irregolare.cat

Una interessant iniciativa que demostra que el cinema a les comarques gironines és ben viu. Molta sort i felicitats per la bona feina, amics !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather