El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Happythankyoumoreplease

Sí. Amb aquest títol enginyós és com Josh Radnor (molt conegut per la sèrie How I met your mother) debuta com a director, guionista i actor a la gran pantalla.

Happythankyoumoreplease (2011) és un film indie que amb un guió divertit i uns personatges joves i atractius intenta oferir un cinema fresc, atractiu i agradable per a l’espectador. A mig camí entre la comèdia romàntica i la sitcom, després de veure el film, hom es queda amb la bona sensació d’haver passat una bona estona, però no s’arriba a comprendre quin és el sentit (si és que n’hi ha) que es volia transmetre. El personatge de l’escriptor, clar representant de la generació Peter Pan, la noia calva, la bella cantant i, sobretot, la graciosa pintora, conformen aquest petit mosaic d’històries d’una gent jove, amb talent i que, malgrat els seus handicaps, comparteixen una visió optimista de la vida a la cosmopolita New York.

Una pel·lícula entretinguda i agradable de veure que estic segur us agradarà, però llàstima que algunes de les històries (com la del nen o la parella) quedin només esboçades i no s’aprofundeixin per obtenir un film més interessant.