Collar Europa per oficialitzar el català

Avui publico a El Punt una entrevista a Miquel Català i Coït, que és l’autor de la traducció il·legal al català de la pàgina web del Parlament Europeu, que podeu llegir a www.europarl.cat. Aquest jove enginyer informàtic no es mossega la llengua a l’hora de parlar sobre les relacions entre Catalunya i Espanya i situa el seu referent a Europa. Per promoure l’oficialitat del català al continent ha obert una altra web www.oficialitat.cat, mitjançant la qual recull adhesions per aconseguir que el nostre idioma sigui reconegut a Europa. Mentre, Aleix Vidal-Quadras fa la seva particular campanya contra el català i continua dient, com va fer ahir a la secció l’Entrevista del 3/24, que si volem que el català sigui oficial a Europa que hi fem entrar Andorra.