El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Com cada estiu, el Cinema Truffaut de Girona es desmarca de les programacions habituals per oferir una selecció de les millors pel·lícules que s’han estrenat al llarg de la temporada 2008-2009 (moltes d’elles maltractades per les sales comercials, ja sigui per horaris, dies en cartellera, doblatge…) en la seva Programació d’estiu.

En aquest sentit, enguany l’oferta no pot ser més rica i heterogènia: bon cinema independent nord-americà com “The visitor“, documentals com “Man on Wire” i “Sicko”, cinema europeu de qualitat (“control” i “un conte de noel”), terror suec (“Dejame entrar“) i la cirereta del pastís serà “Gran Torino” del gran Clint Eastwood.

Una gran oportunitat que ens ofereix el Truffaut de recuperar a temps el cinema que se’ns ha escapat.