El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/enricfigueras
Articles
Comentaris

La foto.- És un fet que, a Platja d’Aro, no és pas la primera vegada que ho veiem. Nosaltres i les nombroses persones que, a peu i en aquestes dades, circulen per el passeig i els laterals del pont del Ridaura, que desemboca a la platja. És la moda immunda de llançar-hi des d’el pont, carretons de compra utilitzats pels clients dels supermercats. De fet, n’hi han algúns a prop. Algunes vegades hi havia vist un carretó, però l’altre dia n’hi havia set. Els transeünts, la majoria estrangers, tot i que s’ho miren estranyats, ja saben que a Espanya tot és possible i permès. El concepte europeu de que un país net, no és aquell on més es neteja sinó on menys s’embruta, aquí costa d’arrelar. Encara que podria ser un ensenyament bàsic de guarderia infantil.

Text i foto: Enric Figueras

—————————————————————————-