El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/enricfigueras
Articles
Comentaris

    No són les devastadores i assassines formigues de “Cuando ruge la marabunta”, aquella inoblidable pel.lícula -1954- interpretada per Charlton Heston (Leiningen) i Eleanor Parquer (Joanna) sota la direcció de Byron Haskin (La guerra de los mundos). No ho són, però, davant els interessos indescriptibles per a la variació de les espècies mitjançant experiments genètics, qui sap si, algún dia, en les trobem a la cantonada. De moment, romanen ben quietes en un parc infantil de Platja d’Aro. Ara, el mes d’agost, la “marabunta” és humana, pacífica, però, d’una pesadesa extraordinària.

Text i foto: Enric Figueras

—————————————————————————-

   Capítol anterior: Veurem fins a quin punt, Barack Obama, es baixa els pantalons davant la CIA.

—————————————————————————-