El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/enricfigueras
Articles
Comentaris

   Sense cap argument polític i deixant malmesa la democràcia i els drets humans, no saben fer res més que exigir l’engalzament del repressor 155. Un abús de poder contra la pròpia Constitució. Un plec contra l’autonomia de Catalunya; un plec contra l’autonomisme i la llibertat. Un plec en contra de la forma d’actuació en una veritable democràcia. Els que ho demanen una vegada i una altra, no poden suportar l’Estat de les autonomies. Tot i ser  encotillades, mai les han pogut suportar. El centralisme radical des de Madrid, ofega les aspiracions, lliure iniciativa i grandesa de les nacions que formen la denominació Espanya.

   La nació catalana és una autonomia encotillada, reprimida i amb espoli fiscal i els que diuen que no és així, ho demostrin mitjançant l’enteniment, el treball polític i no amb la repressió del plec del 155 i la judicialització de la política. Plec que s’hauria d’aplicar als quals el demanen contra Catalunya: els separadors, que actuen amb manifesta impunitat.

   Tampoc contribueix a la Pau i a rebaixar la ‘guerra freda’ entre Espanya i Catalunya la recent expulsió del Congrés dels Diputats i del Senat, de representants catalans elegits pels ciutadans de Catalunya, acollint-se a una llei que no correspon a la realitat com és la de enjuiciamiento criminal. Un error polític d’envergadura que demostra el menyspreu per la democràcia i la política. També demostra la manca de valentia i de responsabilitat política del president espanyol Pedro Sánchez, del Partido Socialista Obrero Español.

   La permanència del conflicte i problema espanyol amb Catalunya, immemorial nació catalana, demostra la mediocritat, retrocés al passat i la manca de progressisme humà, social, econòmic i polític. Més Silicon Valley i grandesa de la democràcia i menys presos polítics catalans en presó preventiva i provisional des de fa un any i mig, i, menys exiliats polítics catalas a Europa.

   Als alumnes de P-3, P-4, P-5, bàsica, nivell mitjà, secundària, estudis tècnics, estudis universitaris…se’ls ensenya a ser responsables, autònoms i a trobar solucions constructives i eficaces. El Govern espanyol no té perquè ser menys. Hi ha una de molt clara i prové de l’alt organisme de les Nacions Unides: deixin immediatament en llibertat els presos polítics catalans empresonats en presó preventiva provisional des de fa més d’un any i mig ,i, els exiliats polítics catalans a Europa. Deixint-los en llibertat.

abcfoto.abc.esabcfoto.abc.esAutor: Vidal

L’enteniment és la Pau

 

El President Franklin Delano Roosevelt 

i els primers ciutadans dels Estats Units d’Amèrica

 

—————————————————————————–

 

L’APOCALIPSI

 

 

www.pinterest.com

 

Enterrar les paraules, enterrar el diàleg, enterrar l’enteniment, enterrar la Pau… sepultar als morts

 

 

—————————————————————————–

 

SENSE EMIGRACIÓ NO HI HA LA HUMANITAT

 

 

 

—————————————————————————–