El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Visita Cellers

Un any més acabem el curset de vins de l’APA del Pompeu Fabra.

És només el nostre segon any, però hem repetit unes trobades que, a banda de ser instructives, són una bona ocasió per passar una estona agradable i divertida tots plegats amb l’excusa del vi.

Per aprofitar aquest bon clima que hem aconseguit, en Carles Ovide ens proposa continuar els nostres estudis amb la visita a un celler per veure els seus processos d’el.laboració i (que no falti !) fer algun tast.

La idea seria trobar un cap de setmana que anés bé a tothom i desplaçar-nos-hi amb tota la família. Podríem visitar el celler, fer un bon dinar i programar alguna altra activitat addicional més adient pels més petits per què així tothom s’ho passi bé.

Els cellers que ens proposa en Carles :

Què us sembla la idea ? A mi em sembla fantàstica !