Can Bonastre Pinot Noir
8 novembre 2008 per Dani Coll
Un dels vins que vam tastar a la darrera trobada centrada en vins de Pinot noir, fou el Can Bonastre Pinot Noir 2007. Un vi que abans de tastar-lo i fins i tot llevar-li el tap ja atreu pel bon disseny de la seva ampolla. Aquesta va obtenir el primer premi en disseny i presentació a la Cà tedra dels premis Mezquita de Còrdova, que otorgava el dissenyador Elio Berhanyer, gens sorprenent, ja que el primer comentari que va sortir de la sala va ser precisament envers a l’elegà ncia de l’ampolla i el disseny de l’etiquetatge.
Nota de tast:
De color cirera intens amb ribet rubÃ. Aromes de fruita vermella i cert toc floral. Bona expressió varietal, de pas lleuger en boca i amb recorregut fruitòs, Potser amb la fusta encara no massa integrada, però que denota que el pas del temps li donarà millor estructura i potencial.
Un bon exemple de com tractar aquesta varietat a casa nostre, cosa gens fà cil quan se la treu de la seva Borgonya natal.
Carles Ovide.