El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Can Bonastre Pinot Noir

Un dels vins que vam tastar a la darrera trobada centrada en vins de Pinot noir, fou el Can Bonastre Pinot Noir 2007. Un vi que abans de tastar-lo i fins i tot llevar-li el tap ja atreu pel bon disseny de la seva ampolla. Aquesta va obtenir el primer premi en disseny i presentaci√≥ a la C√†tedra dels premis Mezquita de C√≤rdova, que otorgava el dissenyador Elio Berhanyer, gens sorprenent, ja que el primer comentari que va sortir de la sala va ser precisament envers a l’eleg√†ncia de l’ampolla i el disseny de l’etiquetatge.

Nota de tast:

De color cirera intens amb ribet rubí. Aromes de fruita vermella i cert toc floral. Bona expressió varietal, de pas lleuger en boca i amb recorregut fruitòs, Potser amb la fusta encara no massa integrada, però que denota que el pas del temps li donarà millor estructura i potencial.

Un bon exemple de com tractar aquesta varietat a casa nostre, cosa gens fàcil quan se la treu de la seva Borgonya natal.

Carles Ovide.