El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Belondrade & Lurton

Molt bones festes a tothom!
La nit de Nadal, vaig tenir l’ocasió de tastar un gran blanc de Rueda, el Belondrade & Lurton, anyada 2006.
Es el vi estrella del celler del mateix nom, i modestament crec que un dels millors blancs del país. Molt inspirat en els blancs de la Borgonya francesa, elaborat exclusivament amb el raïm de la DO, el Verdejo, del qual n’extreu totes les seves virtuds i qualitats i fins i tot les supera.
Nota de tast: Vi de color daurat intens i brillant, amb certa untuositat. Aromes de fruites tropicals (mango, pinya) i tocs fumats molt ben conjuntats amb la fusta. En boca es mostra ampli i molt elegant, amb molt bona intensitat i persistència.
En fi, res més a dir, només que el tasteu!
Salut i bon vi!
Carles Ovide