El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Belondrade & Lurton

Molt bones festes a tothom!
La nit de Nadal, vaig tenir l’ocasi√≥ de tastar un gran blanc de Rueda, el Belondrade & Lurton, anyada 2006.
Es el vi estrella del celler del mateix nom, i modestament crec que un dels millors blancs del pa√≠s. Molt inspirat en els blancs de la Borgonya francesa, elaborat exclusivament amb el ra√Įm de la DO, el Verdejo, del qual n’extreu totes les seves virtuds i qualitats i fins i tot les supera.
Nota de tast: Vi de color daurat intens i brillant, amb certa untuositat. Aromes de fruites tropicals (mango, pinya) i tocs fumats molt ben conjuntats amb la fusta. En boca es mostra ampli i molt elegant, amb molt bona intensitat i persistència.
En fi, res més a dir, només que el tasteu!
Salut i bon vi!
Carles Ovide