El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Pas Curtei 2006

Quan parlem del Penedès, estarem tots més o menys d’acord en que parlem d’una terra de vins blancs i zona de reconeguda fama mundial pels seus vins espumosos, el Cava, el qual té la seva pròpia DO. Però quan et trobes amb un vi com el Pas Curtei, deixes enrera molts prejudicis sobre aquesta zona i te n’adones que al Penedès sempre s’han fet bons vins negres.
El Pas Curtei és el segon vi del Celler Alemany i Corrió, situat a Vilafranca del Penedès, elaboradors del conegut Sot Lefriec. Cupatge de Merlot, Cabernet Sauvignon i Carinyena i criança en botes de roure francès. De color cirera molt intens i vores violàcies. Aromes de fruita madura, pebrot vermell i certs records de cacau, amb notes torrades i cremoses (vainilla) del roure. A la boca es potent, amb notes potser massa alcohòliques, però amb tanins secants i elegants i amb final saboròs i llarg.
Un bon vi que val la pena tenir en compte, amb bona relació qualitat/preu.
Salut!
Carles Ovide