El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Venta La Ossa 2006

Clar exemple de com de bé s’estan fent les coses per la “ancha Castilla”, on fins no fa massa els vins eren el·laborats a granel sense gaires miraments.

El celler Mano a Mano, situat a El Provencio, a la província de Cuenca, el·labora aquest vi provinent de vinyes de Tempranillo de més de 40 anys, amb petites aportacions de Merlot i Petit Verdot, fugint de les normes que imposa la DO La Mancha per tenir la categoria de VT de Castilla, aconseguint un vi d’estil modern, madur i ple de fruitositat, amb etiqueta de cert to humorístic (per dir alguna cosa), que ajuda a que la nostra memòria el recordi quasi sense voler-ho.

De color cirera molt tapat. Aromes complexes on destaca la fruita molt madura, amb notes cremoses de cacau, xocolata i licors. En boca es saborĂłs i potent, amb bon cos, gens varietal per tenir un 85% de tempranillo, molt fruitĂłs i extremadament golĂłs, amb un final que perdura de manera fantĂ stica.

En definitiva un vi dels que deixa empremta (prescindint de l’etiqueta), molt recomanable tan per la seva qualitat com pel seu preu, que volta els 15 euros.

Vagi vi.

Carles Ovide