El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Perafita Picapoll 2008

Ara que som a l’estiu i la calor apreta, els vins blancs venen m√©s de gust que mai. √Čs el moment d’aprofitar per degustar un bon¬†blanc amb¬†aquell arr√≤s amb llam√†ntol o amb aquells musclos i tallarines al vapor.

Una¬†bona opci√≥ √©s el¬†Perafita Picapoll 2008,¬†un blanc jove del Celler Mart√≠n Faix√≥ (DO Empord√†) que t√© la particularitat d’aportar aquesta varietat de picapoll, poc corrent a l’Empord√†, m√©s habitual a Pla de Bages.¬†

De color palla pàlid amb alguns reflexes verdosos, és molt aromàtic en nas amb tocs florals, amb abundants cítrics en boca refinats per la dolçor de la petita proporció de moscat que porta el cupatge.

Un bon vi a tenir en compte per degustar als vostres sopars d’estiu.