El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

SOLPOST 2006

Moltes vegades quan tastem un vi per primera vegada, esperem aquella sensació tan agradable que provoca el fet d’haver fet una troballa, d’haver descobert quelcom diferent, de quedar sorpresos amb les sensacions que ens provoca. Això es el que em va passar amb aquest vi, el Solpost 2006.

El·laborat pel celler Sant Rafel, situat a Pradell, en plena DO Montsant, amb cupatge de Garnatxa (50%), Carinyena (35%) i Cabernet Sauvignon (15%), amb criança de 12 mesos en botes de roure francés i americà, es un vi de color vermell intens, on predominen les notes de fruita madura i els records golosos del cacau (predomini de la Garnatxa). Amb molt bona estructura, que armonitza amb la fantàstica suavitat d’uns tanins rodons i agradables que milloren amb la criança en ampolla. Llarg i amb un recorregut molt elegant a la boca. Recomanable decantar-lo abans de consumir.

No es cap sorpresa que sigui un dels vins més ben valorats per la revista The wine advocate, en la seva llista de millors vins espanyols, on per cert,  més del 25% d’aquests vins son catalans. A veure si d’una vegada per totes ens adonem del que tenim!

Â