El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

SOLPOST 2006

Moltes vegades quan tastem un vi per primera vegada, esperem aquella sensaci√≥ tan agradable que provoca el fet d’haver fet una troballa, d’haver descobert quelcom diferent, de quedar sorpresos amb les sensacions que ens provoca. Aix√≤ es el que em va passar amb aquest vi, el Solpost 2006.

El¬∑laborat pel celler Sant Rafel, situat a Pradell, en plena DO Montsant, amb cupatge de Garnatxa (50%), Carinyena (35%) i Cabernet Sauvignon (15%), amb crian√ßa de 12 mesos en botes de roure franc√©s i americ√†, es un vi de color vermell intens, on predominen les notes de fruita¬†madura i els records golosos del cacau (predomini de la Garnatxa). Amb molt bona estructura, que armonitza amb la¬†fant√†stica suavitat d’uns¬†tanins rodons i agradables que milloren amb la crian√ßa en ampolla. Llarg i amb un recorregut molt elegant a la boca. Recomanable decantar-lo abans de consumir.

No es cap sorpresa que sigui un dels vins m√©s ben valorats per la revista The wine advocate, en la seva llista de millors vins espanyols, on per cert, ¬†m√©s del 25% d’aquests vins¬†son catalans. A veure si d’una vegada per totes ens adonem del que tenim!