El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Clos Valmaña 2004

Ja feia temps que tenia ganes d’escriure sobre aquest vi, Clos Valmaña, del Celler Mas Gil de Calonge, elaborador també dels coneguts Clos d’Agon (blanc i negre).

Es tracta del segon vi del celler que, assessorat pel conegut i prestigiós Peter Sisseck (propietari de Pingus a la Ribera del Duero), demostra anyada rere anyada que al Baix Empordà també es fa molt bon vi.

Amb cupatge de Cabernet Sauvignon, Syrah i monastrell i amb envelliment de 18 mesos en botes noves de roure francès, es un vi de color cirera intens i ribet grana. Amb aromes frescos (balsàmics) i a fruita madura, espècies. Sec i saborós a la boca, amb tanins molt polits i agradables, molta sensació de fruita. Final molt agradable i amb bona intensitat.

Un vi del tot recomanable, que sempre obté puntuacions superiors als 90 punts a les guies més prestigioses. Tasteu-lo!