El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Camins

Parlar d’√Ālvaro Palacios √©s parlar d’√®xit i de feina ben feta. D’alg√ļ que ha sabut combinar l’aspecte comercial i de marketing amb la cura per la qualitat del terreny de les vinyes del Priorat, potenciant la zona fins arribar a vins d’una qualitat¬†fins fa uns anys insospitada.

Per això, quan es presenta un nou vi amb la seva signatura, els aficionats al vi diguem que no ens podem estar de tastar-lo, atrets pel prestigi del seu autor.

Camins 2007 √©s un cupatge de Sams√≥ (50%), Garnatxa (40%), Syrah¬†i Cabernet Sauvignon (10%), provinent de ceps de 30 a 50 anys de diferents finques del Priorat i amb 8 mesos de b√≥ta nova de roure franc√®s. Roig picota brillant, amb ribet carm√≠, es mostra tancat al nas i li cal una bona oxigenaci√≥ per tal de fer apar√®ixer la fruita madura¬†ben combinada amb els aromes complexes d’una fusta ben integrada. Avellutat en boca i bastant llarg, t√© un punt alcoholic i unes certes puntes segurament superables despr√©s d’1 o 2 anys d’ampolla.

Un molt bon vi que, segons sembla, indica la tend√®ncia que segueixen alguns cellers a treure nous vins a preus m√©s ajustats mantenint qualitats molt similars a d’altres de ja existents i m√©s reconeguts.