El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

On comprar vi ?

Una de les preguntes m√©s¬†freq√ľents que rebem els Envinats, per part de¬†lectors d’aquest blog,¬†√©s el lloc on es pot comprar alguns dels vins que tastem i recomanem. La pregunta √©s obvia, per√≤ la seva resposta a vegades no ho √©s tant. Trobar llocs on tinguin diferents refer√®ncies vin√≠coles amb les anyades m√©s actualitzades, amb un grau de conservaci√≥ adient i que siguin capa√ßos d’assessorar-nos de les novetats i qu√® beure segons cada √†pat, no √©s cosa tan senzilla.

√Čs per aix√≤ que obrim una nova secci√≥ al blog que en direm On Comprar Vi i des d’on compartirem amb vosaltres les nostres experi√®ncies als diferents establiments que anem visitant.

Evidentment, us agrairem molt ens envieu les vostres suggerències i llocs on us agrada més comprar.

Salut amics !