El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Orto 2008

Els amics de la DO Montsant, ens han fet arribar una informaci√≥ al voltant d’un nou vi :¬†l’Orto 2008 del¬†Celler Orto Vins, al Masroig.

Producte de la feina de quatre¬†viticultors que segueixen el cam√≠ iniciat pels seus¬†pares, avis i besavis en el comreu tradicional de la vinya,¬†Joan Asens, Jordi Beltran, Josep Ma Beltran¬†i Josep Ma Jov√© ja fa m√©s d’un any que iniciaren el projecte engrescador de crear el seu propi vi aprofitant el terreny calcari i argil√≥s amb pres√®ncia de pissarra de les finques familiars.

Ara, Orto 2008 ha estat triat per fer costat al men√ļ de les properes festes de Nadal dels restaurants del¬†Gran Hotel La Florida (*****) de Barcelona, situat en una posici√≥ privilegiada, a peu del¬†Tibidabo. Segons Claudio Comella, sommelier titular d’aquest emblem√†tic hotel, ha¬†triat aquest vi: ‚Äúper la seva frescor de car√†cter atl√†ntic, de moviment compacte per√≤ lleuger que sedu√Įx amb una arom√†tica, fresca, floral i sucosa fruita”.

Un vi jove amb criança que els Envinats encara no hem pogut tastar i donar-ne la nostra valoració, però de segur que trobarem un moment per fer-ho en els propers mesos i gaudir-ne com es mereix.