El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

El Sequé 2006

El celler Bodegas y Viñedos El Sequé, situat a Pinoso, província d’Alacant, va ser creat per Bodegas Agapito Rico de Jumilla, juntament amb Bodegas Artadi, celler de reconegut prestigi mundial de La Rioja, per tal de dur a terme l’elaboració de vins de criança de qualitat amb el raïm tradicional de la zona: el Monastrell.

Tastant aquest vi, El Sequé, queda constància plena de que l’objectiu final ha quedat plenament aconseguit, obtenint un vi d’una qualitat extraordinària, de caràcter purament mediterrani.

Elaborat únicament amb Monastrell, i amb una criança de 12 mesos en botes noves de roure francès, El Sequé es una vi de color cirera tapat i profund, amb vores de tonalitat violàcia. Aromes de fruita vermella madura, mentolats que aporten una frescor fantàstica, combinada amb records balsàmics, de plantes aromàtiques, molt complexe. A la boca es ample i estructurat, potent, amb un roure cremós i amb tanins madurs però secants, astringent i a l’hora fresc i fruitòs, amb un recorregut llarg que omple la boca de fruita madura.

Excel·lent exemple de les terres d’Alacant!