El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Taberner 2006

Tot just la segona anyada d’aquest vi del celler Huerta de Albal√°, a C√°diz, i ja destacant entre els millors. Amparat en la qualificaci√≥ de “vino de la tierra de C√°diz”, destaca per ser un vi excel¬∑lent que neix en una zona no acostumada fins ara a l’elaboraci√≥ de vins negres d’alta qualitat. Vi que ja en la seva primera anyada (varietal de syrah)¬†transmetia una eleg√†ncia i¬†amplitud d’aromes fant√†stiques, i que ara en aquesta s’enriqueix amb noves aportacions dels ra√Įms de Merlot i Cabernet Sauvignon.

Envellit durant 12 mesos en botes de roure franc√®s i durant 1 any en ampolla. De color cirera picota i ribet taronja, de capa alta. De gran complexitat arom√†tica, destacant la¬†fruita madura, compota, prunes, tocs sorprenents d’ametlla torrada, cacau. En boca es potent, c√†lid, crem√≤s, molt elegant,¬†amb molt bon recorregut que omple la boca de fruita madura i records de fruits secs, amb un final que s’allarga de manera espl√®ndida i que convida a seguir bevent.

Un vi negre andal√ļs que us sorprendr√†!