El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Tast amb Llops

El proper dia 1 de maig, a Gratallops, dins el marc de la Fira del Vi de Falset, s’organitza el 4t Tast amb Llops.

Tal i com ens explica en Fredi (del Celler Sa√≥ del Coster), un dels seus promotors, es tracta d’una mostra dels vins del poble de Gratallops. Els cellers participants s√≥n tots del mateix poble i, entre altres, s√≥n √Ālvaro Palacios,¬†Sara i Ren√© viticultors, La Vinya del Vuit, Celler Ripoll Sans, Celler de l’Abadia, Celler Cecilio, Clos Mogador, Sa√≥ de Coster, Clos i Terrasses i Clos Figueres. Com a cellers convidats, el Celler Vall-Llach del poble ve√≠ de Porrera i Descendientes de J.Palacios del Bierzo.

Una bona ocasi√≥ per cercar el denominador com√ļ, la tipicitat i unicitat dels anomenats ‘Vins de Poble’, en aquest cas de Gratallops.