El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Es dĂłna el tret de sortida a la Setmana del Vi DO Alella

L’enòleg Josep Maria Pujol-Busquets va donar ahir a les 19h el tret de sortida a la primera edició de la Setmana del Vi DO Alella amb una conferència que va tenir lloc a la sala Àmbit Cultural del Corte Inglés de Portal de l’Àngel. El propietari del celler Alta Alella va oferir una ponència titulada “Present i futur de la DO Alella” davant d’un auditori ple a vessar en que va fer un ràpid repàs a la història i l’origen d’aquesta denominació d’origen per, tot seguit, situar-la en el context actual per acabar donant el seu punt de vista al respecte del seu futur. Pujol-Busquets va augurar un gir cap a l’agricultura ecològica en un futur força immediat per, a més llarg termini, encaminar-se cap a la producció de vins ecològics. I tot plegat mentre s’avança cap a una situació en què Barcelona esdevindria el gran focus de consum dels vins d’Alella.

El programa complet es pot consultar a www.pansablanca.cat.