El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Mas Oller Pur 2009

L’ampliaci√≥ dels l√≠mits de la DO Empord√† va permetre en el seu dia la incorporaci√≥ de cellers situats al Baix Empord√† com ara el Mas Oller, situat al terme municipal de Torrent, en plena zona coneguda com l’Empordanet. Aquest celler vinculat amb Can R√†fols dels Caus (Pened√®s), elabora el Mas Oller Pur 2009, un negre jove que est√† obtenint en algunes de les guies de vins m√©s prestigioses, les puntuacions m√©s altes, i m√©s que merescudes, d’entre els vins de la seva classe.

Amb cupatge de les varietats Garnatxa, Sirah i Cabernet Sauvignon, i amb un curt pas de 3 mesos per b√≥tes de roure franc√®s, el Mas Oller Pur es un vi de color cirera molt fosc, impenetrable. Aromes fant√†stics de fruita vermella i negra, amb lleugers tocs torrats i de vainilla del seu breu contacte amb el roure, tocs minerals i de cacau. l’Entrada a la boca es de fruita concentrada, suau i molt sabor√≥s, fresc, i amb un cos i una untuositat que fa que el vi perduri llargament en el nostre paladar.

Vi d’una excel¬∑lent relaci√≥ qualitat/preu al que nom√©s cal donar-li la temperatura adequada de servei (15¬ļ-16¬ļ) per poder-lo gaudir a l’instant. Anoteu-lo a l’agenda de futures adquisicions.