El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Mas Oller Pur 2009

L’ampliació dels límits de la DO Empordà va permetre en el seu dia la incorporació de cellers situats al Baix Empordà com ara el Mas Oller, situat al terme municipal de Torrent, en plena zona coneguda com l’Empordanet. Aquest celler vinculat amb Can Ràfols dels Caus (Penedès), elabora el Mas Oller Pur 2009, un negre jove que està obtenint en algunes de les guies de vins més prestigioses, les puntuacions més altes, i més que merescudes, d’entre els vins de la seva classe.

Amb cupatge de les varietats Garnatxa, Sirah i Cabernet Sauvignon, i amb un curt pas de 3 mesos per bótes de roure francès, el Mas Oller Pur es un vi de color cirera molt fosc, impenetrable. Aromes fantàstics de fruita vermella i negra, amb lleugers tocs torrats i de vainilla del seu breu contacte amb el roure, tocs minerals i de cacau. l’Entrada a la boca es de fruita concentrada, suau i molt saborós, fresc, i amb un cos i una untuositat que fa que el vi perduri llargament en el nostre paladar.

Vi d’una excel·lent relació qualitat/preu al que només cal donar-li la temperatura adequada de servei (15º-16º) per poder-lo gaudir a l’instant. Anoteu-lo a l’agenda de futures adquisicions.