El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/envinats
Articles
Comentaris

Tasta Porrera 2010

El proper dia 13 de novembre es durà a terme a la localitat de Porrera, el “Tasta Porrera 2010“, on a partir de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda, a la Plaça Catalunya d’aquesta localitat del Priorat, es podran tastar els vins de tots els cellers de la vila.

Aquest esdeveniment organitzat per l’Agrupació de cellers i l’Ajuntament de Porrera, compte també amb la colaboració dels restaurants del municipi, que oferiran la degustació de plats tradicionals de la seva cuina.

Especial menció té el fet que durant la diada, hi haurà la possibilitat de comprar els vins que els cellers tenen en aquests moments al mercat, amb descomptes d’entre el 15 i el 20%. Una magnífica ocasió per adquirir excel·lents vins a preus més asequibles.

Serà una ocasió ideal per a tornar a Porrera, saludar coneguts i gaudir dels meravellosos vins de la zona.

Els envinats no hi faltarem!